Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ 3 izbový dom v súkromnom rezorte v Hrubej Borši

Ulica: Slnečná
Obec: Hrubá Borša
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný rodinný dom v súkromnom rezorte v areále s 24 rodinnými domami a s vlastnou strážnou službou v obci Hrubá Borša.

Dom kolaudovaný v roku 2006 je súčasťou radovej zástavby piatich rodinných domov, s vlastným parkovaním pre dve osobné autá, príjemnou terasou a malou záhradkou.

Nehnuteľnosť so zastavanou plochou 62 m2 ležiaca na pozemku s veľkosťou 142 m2 pozostáva z dvoch podlaží a svojou dispozíciou sa delí na dennú a nočnú časť.

DOM:

Po vstupe do domu sa ocitneme vo vstupnej chodbe so vstavanými skriňami s posuvným systémom. Popri technickej miestnosti s plynovým kotlom a samostatnou toaletou sa dostaneme do centra dennej časti ktorú tvorí priestranná obývacia izba s kuchyňou. Na kuchyňu vybavenú kvalitnými vstavanými spotrebičmi plynulo nadväzuje jedálenský kút a obývacia izba so sedacou gaučovou súpravou. Celá miestnosť je pekne presvetlená vďaka veľkým oknám a širokým dverám s výstupom na príjemnú terasu s lexanovým prekrytím a záhradným sedením.

Po drevenom schodisku sa dostaneme na druhé nadzemné podlažie do nočnej časti domu, ktorú tvoria  dve izby a kúpeľňa s WC. Detská izba so vstavanou skriňou a výhľadom do záhrady má juhozápadnú orientáciu. Rodičovská spálňa s manželskou posteľou a s francúzskym balkónom je orientovaná severovýchodne. Zo spálne je výstup padavými rebríkovými schodmi na povalu. Povala nie je zobytnená, slúži ako odkladací priestor.

EXTERIÉR:

Nových majiteľov určite poteší príjemná prekrytá terasa so záhradným sedením, malou záhradkou so záhradným domčekom a studňou. V prednej časti pozemku sú k dispozícii dve vlastné parkovacie miesta, prislúchajúce k domu.

ZHRNUTIE:

Ponúkame Vám na predaj nehnuteľnosť nachádzajúcu sa na príjemnom komunitnom mieste, s vlastnou strážnou službou, ktorá ponúka majiteľom bezpečné miesto na bývanie. Vďaka peknému prostrediu, čistote, udržiavaným spoločným priestranstvám a priateľskej komunite, nie je žiadnym prekvapením že je vyhľadávaným miestom na bývanie nie len mladých rodín, ale aj záujemcov o bývanie mimo ruchu hlavného mesta.

VZDIALENOSTI:

Senec 8 km 8 min

Bratislava 30 km rôzne alternatívy cesty (D1, R7, stará cesta cez SC, cez Tomášov, cez Bernolákovo) všetko do 30 min

CENA: 179.500,-eur

Cena je konečná vrátane kompletného realitného, právneho a hypotekárneho servisu.

Tešíme sa na obhliadky s Vami

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
124 m2
Úžitková plocha:
92 m2
Plocha pozemku:
143 m2
Zastavaná plocha:
62 m2
Podlahová plocha:
124 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Virtuálna prehliadka

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Radovan Kocúrek

Radovan Kocúrek

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti