Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ak zvažujete kúpu rodinného domu a Vašou podmienkou je blízkosť hlavného mesta, máme pre Vás skvelú ponuku. Malinovo je vyhľadávanou lokalitou na bývanie hlavne mladých rodín, ktoré hľadajú pokoj vidieka, s podmienkou rýchlej dostupnosti do Bratislavy za prácou, školou či voľnočasovými aktivitami.

Naša ponuka 5 izbového bungalovu ponúka komfort, ktorý určite oceníte. Nachádza sa na konci slepej ulice v novej časti Malinova v lokalite Tri vody.

Dom pozostáva dispozične zo vstupnej chodby, štyroch samostatných izieb, technickej miestnosti, kúpeľne s WC, kuchyne s komorou a obývacej miestnosti. K domu prislúcha priestranná prekrytá terasa.

Nehnuteľnosť so zastavanou plochou 183 m2 leží na pozemku s veľkosťou 594 m2.

DOM:

Po vstupe do nehnuteľnosti sa ocitneme vo vstupnej chodbe v tvare písmena L a hneď získame dokonalý prehľad o rozumenej dispozícii celého domu. Žiadna izba nie je prechodná a vstup do všetkých miestností je zo vstupnej chodby.

Prvá  izba sa nachádza hneď po ľavej strane za vchodovými dverami. Po pravej zase kúpeľňa a ďalšie tri izby, rodičovská spálňa a dve detské izby.

Dominantou celého domu je veľká denná miestnosť, ktorú tvorí obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom.

Štýlová kuchyňa so vstavanými spotrebičmi v provensálskom štýle a jedálenská časť s kozubom dodávajú celej miestnosti príjemnú atmosféru, pocit tepla a domova.

Svetlosť a vzdušnosť sú najčastejšie požiadavky záujemcov o bývanie v rodinných domoch. U nás sú obidve požiadavky splnené do bodky. Veľké presklené steny v obývacej časti zaručujú dostatok svetla v každom ročnom období.

To však nie je všetko. Váš priestor je totiž oveľa vačší. Z obývacej izby, rodičovskej spálne aj z jednej z detských izieb sa dostanete na veľkú prekrytú terasu. Noví majitelia teda určite ocenia ďalšie miesto na stolovanie, grilovanie či relaxovanie. A relaxovať môže kľudne aj celá rodina naraz. Terasa s veľkosťou 39 m2 totiž ponúka skutočne veľkorysý priestor.

EXTERIÉR:

Predná časť pozemku sa využíva na parkovanie, pohodlne tu zaparkujú 3 osobné automobily. Zadnú časť tvorí okrasná záhrada s ovocnými stromami a kvetinami. Samozrejmosťou je vŕtaná studňa s čerpadlom a tiež umelá závlaha.

ZHRNUTIE:

- podlahové kúrenie v celom dome (plynový kotol)

- krb na tuhé palivo v obývačke

- laminátové podlahy v izbách a kuchyni

- keramické dlažby v kúpeľni

- plastové okná

- dostatok úložného priestoru v podkroví

- strecha betónová škridľa BRAMAC

- dom je napojený na všetky IS (elektrina, obecná voda, kanalizácia, plyn)

LOKALITA:

Pokojná štýlová lokalita Tri vody s prírodou na dosah, no zároveň v bezprostrednej blízkosti hlavného mesta. Dominantou rezortu je centrálna časť s promenádou s kaviarňami a troma umelými jazerami. Jedno z nich slúži na kúpanie a relax nie len domácim, ale aj ľuďom zo širokého okolia.

CENA:

378.500,- eur

V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis. Sprostredkovanie hypotekárneho financovania je samozrejmosťou.

Teším sa na obhliadky s Vami :)

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
594 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
119 m2
Zastavaná plocha:
142 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
5
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Celková plocha:
183 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Kocúrek, RSc.

Eva Kocúrek, RSc.

CEO, Realitný špecialista

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti